Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Happy Valentine's Day, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!


Αγαπημένε μου,

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου .......

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα που θα διαλέξεις θέλω να έχουν το κόκκινο χρώμα που παίρνει η ματιά σου κάθε φορά που μου λες "σ' αγαπώ". Αν τον καιρό που πέρασε δεν είδα αυτή τη ματιά μη μου φέρεις τριαντάφυλλα. Δεν θα αναγνωρίσω την ομορφιά του χρώματος τους.

Η σοκολατένια καρδιά που θα μοιραστούμε θέλω να είναι γλυκιά σαν το φιλί σου όταν με φιλάς με τη γεύση του έρωτα στα χείλη. Αν όλο αυτόν τον καιρό δεν γεύτηκα τον έρωτα από τα χείλη σου μη μου χαρίσεις σοκολατένια καρδιά. Η γεύση της δεν θα έχει καμία διαφορά από τη σοκολάτα που αγοράζω μόνη μου από το περίπτερο.

Το τραγούδι που θα μου αφιερώσεις θέλω να μοιάζει με τη μελωδία του χτύπου της καρδιάς σου όταν με αγκαλιάζεις με πάθος. Αν τις μέρες που πέρασαν δεν άκουσα το πάθος της καρδιάς σου το τραγούδι θα είναι απλά μουσική.

Αγαπημένε μου, αν σκεφτείς πως σήμερα γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, πρώτα σκέψου αν ο έρωτας τυλίγει το αγκάλιασμά μας, αν η φλόγα του καίει τις ανάσες μας, αν το χρώμα του φωτίζει τις ματιές μας..... τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου και αν ΝΑΙ, έλα να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ.