Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Happy Valentine's Day, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!


Αγαπημένε μου,

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου .......

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα που θα διαλέξεις θέλω να έχουν το κόκκινο χρώμα που παίρνει η ματιά σου κάθε φορά που μου λες "σ' αγαπώ". Αν τον καιρό που πέρασε δεν είδα αυτή τη ματιά μη μου φέρεις τριαντάφυλλα. Δεν θα αναγνωρίσω την ομορφιά του χρώματος τους.

Η σοκολατένια καρδιά που θα μοιραστούμε θέλω να είναι γλυκιά σαν το φιλί σου όταν με φιλάς με τη γεύση του έρωτα στα χείλη. Αν όλο αυτόν τον καιρό δεν γεύτηκα τον έρωτα από τα χείλη σου μη μου χαρίσεις σοκολατένια καρδιά. Η γεύση της δεν θα έχει καμία διαφορά από τη σοκολάτα που αγοράζω μόνη μου από το περίπτερο.

Το τραγούδι που θα μου αφιερώσεις θέλω να μοιάζει με τη μελωδία του χτύπου της καρδιάς σου όταν με αγκαλιάζεις με πάθος. Αν τις μέρες που πέρασαν δεν άκουσα το πάθος της καρδιάς σου το τραγούδι θα είναι απλά μουσική.

Αγαπημένε μου, αν σκεφτείς πως σήμερα γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, πρώτα σκέψου αν ο έρωτας τυλίγει το αγκάλιασμά μας, αν η φλόγα του καίει τις ανάσες μας, αν το χρώμα του φωτίζει τις ματιές μας..... τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου και αν ΝΑΙ, έλα να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ.

10 σχόλια:

  1. Δεν μου αρέσουν αυτές οι μέρες όπως μέρα των ερωτευμένων, της γυναίκας της μητέρας, των παιδιών. Μια φορά το χρόνο είμαστε ερωτευμένοι? Μιά φορά το χρόνο είμαστε μητέρες ή μια φορά το χρόνο θυμούνται ότι είμαστε μητέρες ή γυναίκες. Ότι υποβαθμίζεται τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου βάζουν μία μέρα για να γιορτάζεται. Από τότε που οι σχέσεις των ανθρώπων έγιναν τόσο δύσκολες και ο έρωτας πολυτέλεια καθιερώθηκε η μέρα των ερωτευμένων.

    doctormarkon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να μ’ αγαπάς σαν τον αγέρα
    που ανασαίνεις κάθε σου στιγμή
    Θέλω να μ’ αγαπάς μέρα τη μέρα, μέρα
    όλο και πιο πολύ μες στη ζωή

    μόνο έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χάλια το' κανες το παλικάρι;-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ημέρα των ερωτευμένων; Κάθε μέρα!
    Μια σειρά από χρήσιμες συμβουλές για να κρατάμε τη φλόγα ζωντανή στις σχέσεις μας και να κάνουμε κάθε μέρα ξεχωριστή:
    1.Πείτε συχνά στο σύντροφό σας τί είναι αυτό που θαυμάζετε σε αυτόν/αυτή, γιατί τον αγαπάτε και γιατί σας εμπνέει σεβασμό. Αναγνωρίστε και επιβραβεύστε τον για τις επιτυχίες τους και για τα μικρά πράγματα που κάνουν. Μην ξεχνάτε να του/της υπενθυμίζετε πόσο σημαντικός/ή είναι για εσάς και δείτε τη φοβερή διαφορά που θα κάνει αυτή σας η κίνηση στη σχέση σας!
    2.Δημιουργήστε τις δικές σας “ημέρες του μέλιτος”! Βγάλτε το τηλέφωνο από την πρίζα, μην ανοίξετε σε κανέναν την πόρτα και ετοιμάστε ένα ρομαντικό πικ νικ στο κρεβάτι! Περπατήστε πιασμένοι χέρι-χέρι πλάι στη θάλασσα, κάνετε μπάνιο μαζί ή ετοιμάστε ένα ρομαντικό δείπνο με σαμπάνια στο σπίτι. Ορίστε από πριν την ημέρα αυτή και μην αφήσετε κανένα να σας ενοχλήσει.
    3.Προσπαθήστε να δείτε τον/ τη σύντροφό σας σαν ένας τρίτος – τί βλέπετε; Φανταστείτε ότι είστε συνεργάτες στη δουλειά – είναι πολύ sexy να σκέφτεσαι το σύντροφό σου σαν έναν ανταγωνιστικό συνεργάτη, αντί για τον τύπο που αφήνει βρεγμένες πετσέτες πάνω στο κρεβάτι ή πετάει τις κάλτσες του στο πάτωμα!
    4.Μην είστε συνέχεια μαζί – η απόσταση μας κάνει πιο αφοσιωμένους και στοργικούς. Ασχοληθείτε με διαφορετικά ενδιαφέροντα και hobbies, βγείτε χωριστά με τους φίλους σας και στη συνέχεια μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τον/τη σύντροφό σας. Περάστε το Σαββατοκύριακο χωριστά. Ένας γεμάτος, χαρούμενος άνθρωπος γίνεται ακόμα πιο ελκυστικός.
    5.Κάντε μικρές εκπλήξεις στο/στη σύντροφό σας, προσφέροντας του/της μια κάρτα που λεει “Σ’ αγαπώ”, ή ένα γλυκό e-mail ή μήνυμα για να του/της δείξετε ότι τους σκέφτεστε.
    6.Μην ξεχνάτε ότι η αίσθηση του “ανικανοποίητου” μας κάνει λιγότερο ελκυστικούς– εάν ο σύντροφός σας δεν καλύπτει τις απαιτήσεις σας, δείτε τη δική σας πλευρά και ανακαλύψτε τί είναι αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη ώστε να το κάνετε για τον εαυτό σας. Αυτό θα κάνει και τους δύο πιο χαρούμενους!
    7.Αφήστε ερωτικά γράμματα σε μέρη που δεν το περιμένει – βάλτε ένα σημείωμα στη βαλίτσα του/της, στην τσάντα του γυμναστηρίου, γράψτε το στα πλακάκια του μπάνιου με χρώματα που καθαρίζονται ή σε κάποιο απόκρυφο σημείο του σώματός σας που δεν θα το περίμενε!
    8.Μην μένετε σε μια σχέση επειδή:
    ◦φοβάστε να μείνετε μόνοι σας
    ◦τον/την θέλετε απεγνωσμένα,
    ◦πιστεύετε ότι δεν σας αξίζει κάτι καλύτερο
    ◦αν και δυστυχισμένος/η νιώθετε ασφαλής
    ◦ανησυχείτε για το τί θα κάνει αν φύγετε

    Τελικά, ούτε εσείς ούτε ο/η σύντροφός σας θα είναι ποτέ ευτυχισμένος σε μια τέτοια σχέση!
    9.Τέλος, είναι πολύ ωραίο να ζεστάνετε την πλευρά του κρεβατιού όπου θα ξαπλώσει ο/η σύντροφός σας!
    Θυμηθείτε είναι τα μικρά, καθημερινά πράγματα που κάνουν τη διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρείτε τη δική σας ημέρα των ερωτευμένων, γιορτάστε την επέτειο της γνωριμίας σας, του γάμου σας, εγώ δεν θα αγοράσω αύριο τριαντάφυλλα των δέκα(;) ευρώ. Η Αχτίδα τα έγραψε πολύ ωραία για να κάνουμε κάθε μέρα ξεχωριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα!!!Όπως πολύ σωστά το έθεσες το θέμα,όλα πια κοστολογούνται!Δηλαδή,πρέπει να περιμένω την αυριανή μέρα για να πάρω το δώρο μου,να πω σ'αγαπώ?ΌΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ......Δουλεύουν οι ανθοπώλες και οι ζαχαροπλάστες και καλά κάνουν.Κάθε στιγμή είναι ιδιαίτερη,κάθε στιγμή είναι δώρο με τον άλλον,όταν υπάρχει ΆΓΑΠΗ,ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρία μου αυτή η μέρα είναι σαν όλες τις άλλες..ειδικά αν είσαι ερωτευμένος δε νομίζω να περιμένεις αυτήν τη μέρα για να πάρεις λουλούδια στον καλό ή στην καλή σου. Μάλλον η μέρα του Αγ.Βαλεντίνου είναι τελικά προς όφελος των ανθοπωλείων και των μαγαζιών με δώρα μήπως και δουλέψουν ...
    Συγνώμη που είμαι τόσο κυνική αλλά έλεος πια με αυτήν τη μέρα....
    Αν είσαι ερωτευμένος το φωνάζεις κάθε ώρα και στιγμή και εκπλήσσεις καθημερινά το σύντροφό σου.Όχι μια φορά το χρόνο!
    Αυτά από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν είστε ερωτευμένοι, να το γιορτάζετε κάθε μέρα και όχι μια φορά το χρόνο..
    Ένα λουλούδι, ένα όμορφο γεύμα, μπορούν να μπουν στο πρόγραμμα να γίνονται πιο συχνά.Έτσι δείχνουμε την αγάπη μας στον άλλο. Και όχι λέγοντας του χρονια πολλά την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου.
    Ελπίζω οι ερωτευμένοι να πολλαπλασιαστούν αρχικά, γιατί ο κοσμός απ'ότι φαίνεται έχει αποξενωθεί, και μετά βλέπουμε και για όλα τ΄άλλα...Να είστε καλά! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....είμαι ερωτευμένος/η με τη ζωή και τον εαυτό μου. Όλα πηγάζουν από μέσα μας. Δεν χρειάζονται κανόνες, προσμονές ή "τρυκ". Όλα έρχονται αυθόρμητα από μέσα μας, όταν έχουμε μάθει να κρατάμε ζωντανή αυτή τη φλογίτσα στην ψυχή μας. Θα μου πείτε είναι εύκολο; Στην αρχή ίσως φαίνεται δύσκολο. Αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε για τον εαυτό μας - όχι για τους άλλους. Να μην ξεχνάμε το "θέλω" μας. Όχι με την εγωιστική πλευρά, αλλά με την πλευρά που δε θέλει να σκοτώνουμε ζωντανά κομμάτια μας για χάρη των εντυπώσεων σε άλλους. Και τόσα άλλα μικρά λάθη που κάνουμε και μας φθείρουν την ψυχή. Χρειάζεται να ψάξουμε λίγο μέσα μας, με καθαρό μυαλό & χωρίς αποσπάσεις. Αν δεν κρατάμε τη ζωντάνια μέσα μας πως θα περισσεύει να δίνουμε και στους άλλους; Μια υγιής σχέση με τον εαυτό μας...και όλα δείχνουν να κυλάνε πιό αποτελεσματικά κι αβίαστα. Και να που θα βλέπουμε σιγά-σιγά να έρχονται και έρωτες στη ζωή μας. Όχι μόνο για πρόσωπα, αλλά για καταστάσεις, για πράγματα. Χαίρομαι το σπιτάκι μου! Το αγαπώ και το συντηρώ! Χαίρομαι και τ' αυτοκινητάκι μου, το παλιό ή το καινούργιο! Τις εκδρομούλες που μπορώ να κάνω. Το "θέλω" το δικό μου-ή όσων αγαπώ! Και φυσικά θα έρθει μόνη της και η λαχτάρα να "δώσω λουλούδια" εκεί που αγαπώ. Κάθε μέρα ή οποιαδήποτε στιγμή. Χωρίς κανόνες ή προσμονές.

    ...κι αφού πρέπει να ζήσουν κι οι ανθοπώλες, θα δώσω διπλή δόση τα τριαντάφυλλα τ' Αγίου Βαλεντίνου. Έτσι, γιατί μια μέρα ακόμη είν' κι αυτή. Κι αν δε μου περισσεύουν τα ευρώ, θα δώσω μια γεμάτη ματιά μου εκεί που αγαπώ.
    "Τριαντάφυλλα" μπορούν να υπάρξουν παντού!

    jimakos61

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω γιορταζω καθε μερα πειραζει??
    και χωρις να ειμαι παλι γιορταζω...:::)))

    εισαι ευαισθητο παιδι Μαρια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή